Voorzitter: Piet van Duyn (bestuurslid)

Piet van Duijn is bij Fietsmaatjes Katwijk betrokken geraakt toen hij reageerde op de vraag naar vrijwilligers in een plaatselijk nieuwsblad. Piet is zelf een liefhebber van fietsen en hij wil zich dan ook samen met de andere bestuursleden van harte als voorzitter inzetten. Zijn wens is dat fietsen voor alle inwoners van de gemeente Katwijk mogelijk gaat worden. De duo-fietsen met daarop het bordje van Fietsmaatjes Katwijk dienen bekend te worden in het straatbeeld van de gemeente Katwijk.
Emailadres: voorzitter@fietsmaatjeskatwijk.nl

Secretaris: Kees Pols (bestuurslid)

Kees Pols is jarenlang leerkracht basisonderwijs geweest op drie verschillende scholen in Katwijk. Nu hij meer vrije tijd heeft, is hij betrokken geraakt bij Fietsmaatjes Katwijk en is sinds de oprichting secretaris en (aspirant-)vrijwilliger. Hij is heel enthousiast over het fietsmaatjesconcept en wil graag dat Fietsmaatjes Katwijk uitgroeit tot een groot succes.
Emailadres: secretaris@fietsmaatjeskatwijk.nl

Penningmeester: Jaap van Rijn (bestuurslid)

Jaap van Rijn is financieel adviseur bij MKB bedrijven en wil zijn kennis en bestuurlijke ervaring graag inzetten om als penningmeester Fietsmaatjes Katwijk helpen tot een succes te maken. Zijn wens is dat het enthousiasme van het bestuur overslaat naar gasten en vrijwilligers in Katwijk zodat duo-fietsen voor iedereen die dat wil gerealiseerd kan worden.
Emailadres: penningmeester@fietsmaatjeskatwijk.nl

Coördinator: Greet van Beele (bestuurslid)

Greet van Beele heeft jarenlang in de zorg gewerkt. In het ziekenhuis, bij een huisarts, in de gehandicaptenzorg en de laatste 19 jaar in het Alrijne Ziekenhuis op de polikliniek en als hartfunctielaborant. Zij maakte kennis met Fietsmaatjes Katwijk na haar reactie op de vraag om vrijwilligers in een huis aan huis blad. Een uitstekend maatschappelijk project, waarvoor zij zich met hart en ziel wil inzetten. Haar uiteindelijke doel is dat Fietsmaatjes Katwijk in het straatbeeld van Katwijk zichtbaar is en de inwoners hier veel plezier aan beleven, zowel de gasten als ook de vrijwilligers.
Emailadres: greetvanbeele@fietsmaatjeskatwijk.nl

Communicatie en PR-medewerker: Arjanne Plug (bestuurslid)

Arjanne Plug werkt als welzijnsmedewerker bij Marente – de Wilbert in Katwijk. Ze is via haar werk in contact gekomen met de oprichters van Fietsmaatjes Nederland en was direct enthousiast om dit project ook in Katwijk op te zetten. Mensen met elkaar verbinden vanuit een ieders persoonlijke behoeften en mogelijkheden is wat ze graag doet.
Emailadres: arjanneplug@fietsmaatjeskatwijk.nl

Technisch Beheerder: Arjan Pols

Arjan Pols werkt als ingenieur bij Haasnoot bruggen en is in zijn vrije tijd regelmatig te vinden op de fiets, of naast een fiets om deze te onderhouden of te bouwen. Het gevoel van vrijheid op de fiets zou voor iedereen toegankelijk moeten zijn en daarom wil Arjan zich graag inzetten voor het onderhoud van de Fietsmaatjesfietsen.
Emailadres: arjanpols@fietsmaatjeskatwijk.nl

Coördinator: Aad Bogaards

Na mijn pensionering zocht ik een uitdaging iets te gaan bijdragen aan het vrijwilligerswerk. Na enig speurwerk zag ik dat Fietsmaatjes nog niet op de kaart stond in Rijnsburg. Gelukkig kwam ik in contact met de mensen van Fietsmaatjes Katwijk en kwam ik erachter dat de stichting in de gemeente Katwijk, waar Rijnsburg en Valkenburg ook bij horen, net was opgericht. Als coördinator in Rijnsburg wil ik vrijwilligers en gasten bekend maken met het fietsen op de duofiets. Tevens zal ik kleine onderhoudswerkzaamheden aan de fietsen uitvoeren mocht dat nodig zijn.