Voorzitter: Piet van Duyn (bestuurslid)

Piet van Duijn is bij Fietsmaatjes Katwijk betrokken geraakt toen hij reageerde op de vraag naar vrijwilligers in een plaatselijk nieuwsblad. Piet is zelf een liefhebber van fietsen en hij wil zich dan ook samen met de andere bestuursleden van harte als voorzitter inzetten. Zijn wens is dat fietsen voor alle inwoners van de gemeente Katwijk mogelijk gaat worden. De duo-fietsen met daarop het bordje van Fietsmaatjes Katwijk dienen bekend te worden in het straatbeeld van de gemeente Katwijk.
Emailadres: voorzitter@fietsmaatjeskatwijk.nl

Secretaris: Kees Pols (bestuurslid)

Kees Pols is jarenlang leerkracht basisonderwijs geweest op drie verschillende scholen in Katwijk. Nu hij meer vrije tijd heeft, is hij betrokken geraakt bij Fietsmaatjes Katwijk en is sinds de oprichting secretaris en (aspirant-)vrijwilliger. Hij is heel enthousiast over het fietsmaatjesconcept en wil graag dat Fietsmaatjes Katwijk uitgroeit tot een groot succes.
Emailadres: secretaris@fietsmaatjeskatwijk.nl

Penningmeester: Jaap van Rijn (bestuurslid)

Jaap van Rijn is financieel adviseur bij MKB bedrijven en wil zijn kennis en bestuurlijke ervaring graag inzetten om als penningmeester Fietsmaatjes Katwijk helpen tot een succes te maken. Zijn wens is dat het enthousiasme van het bestuur overslaat naar gasten en vrijwilligers in Katwijk zodat duo-fietsen voor iedereen die dat wil gerealiseerd kan worden.
Emailadres: penningmeester@fietsmaatjeskatwijk.nl

Communicatie en PR-medewerker: Arjanne Plug (bestuurslid)

Arjanne Plug werkt als welzijnsmedewerker bij Marente – de Wilbert in Katwijk. Ze is via haar werk in contact gekomen met de oprichters van Fietsmaatjes Nederland en was direct enthousiast om dit project ook in Katwijk op te zetten. Mensen met elkaar verbinden vanuit een ieders persoonlijke behoeften en mogelijkheden is wat ze graag doet.
Emailadres: arjanneplug@fietsmaatjeskatwijk.nl

Technisch Beheerder: Arie Snijder

Arie Snijder is sinds oktober 2023 als technisch beheerder Fietsmaatjes Katwijk. Met veel plezier maakt hij bijna wekelijks een rondje langs de fietsen in Katwijk om te controleren of alles nog in orde is.

Coördinator: Aad Bogaards

Na mijn pensionering zocht ik een uitdaging iets te gaan bijdragen aan het vrijwilligerswerk. Na enig speurwerk zag ik dat Fietsmaatjes nog niet op de kaart stond in Rijnsburg. Gelukkig kwam ik in contact met de mensen van Fietsmaatjes Katwijk en kwam ik erachter dat de stichting in de gemeente Katwijk, waar Rijnsburg en Valkenburg ook bij horen, net was opgericht. Als coördinator in Rijnsburg wil ik vrijwilligers en gasten bekend maken met het fietsen op de duofiets. Tevens zal ik kleine onderhoudswerkzaamheden aan de fietsen uitvoeren mocht dat nodig zijn.

Coördinator: Gera de Leeuw

Na het beëindigen van mijn evenementenbedrijf zag ik tijdens mijn dagelijkse wandelingen langs de Boulevard het plezier met Fietsmaatjes Katwijk. Dat kan ook leuk zijn voor mijn moeder dacht ik. Helaas was zij daarvoor niet geschikt. Ik wist dat er behoefte was aan een extra coördinator en dat leek mij wel een fijne vorm van vrijwilligerswerk waarbij ik zelf ook actief aan de slag kan. Ik zal vooral veel te zien zijn in Rijnsburg, daar ben ik geboren en getogen ben en ken ik letterlijk en figuurlijk de weg goed. Dit werk past mij heel goed en heb er veel plezier in!

Coördinator: Esther van Duijn

Ik heb 20 jaar als inkoper en facilitair manager in de zorg gewerkt. Nu neem ik even de tijd om te kijken wat ik de komende 20 jaar wil gaan doen. Dit geeft ruimte om ook andere activiteiten te ondernemen. Daarom heb ik mijzelf aangemeld bij de Fietsmaatjes als coördinator. Ik vind Fietsmaatjes een mooi initiatief waar ik graag een bijdrage aan wil leveren.