Fietsmaatjes promotie - foto door Gemeente Teylingen

U houdt van fietsen maar door omstandigheden gaat dat niet (meer). Zeker als de zon schijnt lijkt het u heerlijk om nog eens een tochtje te maken in de omgeving. Om nog eens een bakje koffie te drinken op een terrasje langs de Boulevard of de Rijn. Een tochtje door de duinen naar Noordwijk of Wassenaar. Of gewoon door de dorpen Valkenburg en Rijnsburg.

Fietsmaatjes Katwijk kan u hierbij helpen. Als onze gast kunt u, samen met een vrijwilliger, gaan fietsen op onze duofiets. U zit dan naast elkaar op een comfortabele stoel. De duofiets heeft elektrische trapondersteuning, waarbij de vrijwilliger stuurt en trapt en waarbij u als gast in uw eigen tempo kunt meetrappen als u dat wilt. De duofiets is erg stabiel en veilig voor iedereen.

Wij vragen van onze gasten een kleine vergoeding: 3 euro voor een rit. Dit bedrag wordt besteed aan het onderhoud van de fietsen.

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd in een gratis proefrit of heeft u vragen?  Neem gerust contact met ons op of vul gelijk het aanmeldformulier voor gasten in. U kunt altijd vrijblijvend een proefrit maken.